måste man vara snygg för att få kalla någon annan ful?


Blandade kommentarer hör till vardagen här på Stoppabooisen, tänkte svara på ett inlägg som skrevs för en stund sen.

Det lyder såhär:


Postat av: LP

"Men låt dem ha så där om dem vill!
Har ni sånt jävla dåligt självförtroende att ni
måste dra ner dem här killarnas?"

håller fullständigt med dig men måste bara säga att jag tror verkligen inte dom drar ner på killarnas självförtroende , dom är tillräckligt starka att stå för villka dom är endå.
därimot den som skriver denna bloggen måste ha jävligt kasst självförtroende som trackar ner på andra andra? & sen börjar man ju fundera på om du ens har några kompisar , annars skulle du väll träffa folk istället för att sitta vid datorn och skriva en blogg om nått totalt meningslöst.
är inte pj nån stans, men seriöst se dig omkring.
folk får väll förfan klä sig som dom vill,roligt ifall det bara fanns en stil? nej, man hade tröttnat med en gång.
blir så jävla irriterad , respektera andra människor förhelvette!
det hade vart jävligt roligt att få se hur du ser ut så kan ju alla vara imot din stil,skulle inte förvåna mig om du är pj själv & bara vill ha uppmärksamhet.
haha men fortsätt med bloggen, det är väll den enda tryggheten du har i ditt patetiska lilla liv :)


 

 
Och jag svarar väl ungefär såhär:

1.
Måste man ha ett kasst självförtroende bara för att man skriver vad man tycker och tänker om ett visst mode som man inte gillar? Förstår inte din logik där.

 2. Jag har vänner, jag är ute, jag har ett jobb, jag festar, jag går på krogen och jag har flickvän. Jag gör i princip allt som de flesta andra gör. Enligt min mening så finns det massvis med bloggar som är mer meningslösa än denna, då 90% av bloggarna där ute enbart handlar om folks så kallade liv. Vår har iallafall ett tema, ett ämne att diskutera om.

 3. Folk får klä sig precis hur de vill, hindrar absolut ingen.

 4. Varför måste man "godkännas" av allmänheten innan man får säga vad man tycker? Måste man vara snygg för att få kalla nån ful? Förstår bara inte vad mitt utseende har med saken att göra.

 5. Mitt patetiska liv? Genom hela inlägget så skriver du som att du vet precis vem jag är och hur mitt liv ser ut, vilket du inte gör. Det är ju inte alltför smart gjort.

 

Ett råd: Tänk er för innan ni skriver nästa gång.
Over and out.

framtidsplaner


Tänkte bjuda på bilden jag talade om i gårdagens inlägg. Har ni inte läst det inlägget än, så gör det först.



Vad tycker ni? Är det okej att vara över 20 år och Pj?



Btw så har vi funderat på lite tävlingar och frågestunder och liknande framöver, så om ni har någon fråga ni vill ställa till oss så håll utkik :]

inspiration


Igår upplevde jag det hemskaste av hemskheter.
Kommer ni ihåg expressen-artikeln för några dagar sen? I do.

Det var alltså igår runt lunch när jag och en kompis klev in på donken för att köpa oss en varsin mcflurry som jag upptäckte det otänkbara. Jag stog mindre än en meter ifrån en Pj.
En 20-årig Pj! In real fucking life! Har bara säga en sak att säga och det är att det var mycket värre irl. Man kan nog inte förbereda sig för en sån sak, det bara händer liksom. Lyckades iallafall få en bild på killen och skulle egentligen ha slängt upp den här, men med en försvunnen mobilsladd så är det tyvärr inte möjligt. Ni får helt enkelt nöja er med mitt ord när jag säger att det var som taget från en mardröm.

*Ryser*

För att ni ska slippa ytterligare hemskheter tänker jag idag bara slänga upp en bild på en katt. Enjoy.



Beviset på att Pj-frillan existerade innan daxwax- och D:fi-eran. Kanske var det härifrån de små liven fick sin inspiration? We shall never know.

tröttnar ni aldrig?

Jag vill passa på att tacka för alla söta kommentarer vi får!
Skönt att se att så många verkligen vill engagera sig i ämnet vi tar upp här.

Men en sak jag vill påminna er alla som skriver helt missriktade och osammanhängande (för att inte säga idiotiska) kommentarer om.
Vi har sagt det förut och nu säger jag det igen!
Vi på stoppabooisen.blogg.se & stoppabooisen @ bdb hindrar ingen från att klä sig som de vill eller från att ha snoddar kring benen, MEN vi gillar det inte och det är det vi skriver om.
Vi har heller aldrig uttalat meningen; "vi vill utrota alla pj's." det är något ni hittat på alldeles själva och inte för att vi skulle ha något emot ifall alla pj's försvann, men med det menar vi ju naturligtvis inte att vi vill att de ska dö? det skulle ju räcka med att de inser hur ful deras stil är, och helt enkelt byter! works for us.
Det är två saker jag vill att ni ska hålla reda på i fortsättningen!

Sen skulle jag också vilja ta upp att ni i era kommentarer väldigt ofta skriver att vi ska sluta, skaffa ett liv, lägga ner och att de har rätt att vara som de vill, osv..
Fine, det får ni gärna tycka, för vet ni vad? alla har rätt att ha en åsikt och göra den hörd, det kallas yttrandefrihet!
Och vi som kan lägga ihop det ena med det andra förstår att det jag vill komma fram till är att, ni är väldigt duktiga på att framföra era åsikter, men väldigt dåliga på att förstå att när ni har rätt till en åsikt så har vi också rätt till våran. Vilket gör att vi är tillbaka på plus-minus-noll!
Vi framför en åsikt som vi tycker är viktig just nu och vi hindrar ingen annan från att ha sin egen åsikt!
Det är där vi skjils åt, vi och ni!
Tänk på det nästa gång ni ska kommentera oss att sluta eller liknande. För sluta, det gör vi inte bara för att ni vill, det gör vi när vi känner oss nöjda med det vi gjort och helt enkelt inte vill eller har något att skriva om!


det var väl det jag hade på hjärtat just nu!
och till alla som håller med oss vill jag framföra en stor kram, haha nejmen tack för att ni tar er tid att läsa allihopa :]

besöksstatistik och farbror frej

Tisdag.
Besöksstatistiken går upp och ner, men ligger iallafall runt 1000 unika besök per dag, vilket är sjukt bra. Keep it up kids!

Btw så fick jag två ramsor skickade till mig idag, tänkte att jag kunde lägga ut dem här.

Hej alla barn nu blir det barnprogram.
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En liter hårvax och nu ska ni höra,
vad man med en liter hårvax kan göra:
Kleta ut det i håret och ponneliponny
så har vi gjort oss en Partillejohnny

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
Trettio stycken snoddar och nu ska ni höra,
vad man med trettio stycken snoddar kan göra:
Sätt dom på benen och brommelibromma ,
Så har vi gjort oss en Partillejonna!



Tisdagskassler:

      

svårt att hitta sig själva?

Tänkte egentligen skriva det här igår men whatever.

Som många av er där ute säkert vet så publicerade expressen för någon dag sen en artikel om just Partille-Johnnys.
Artikeln hittas här.

Har bara en sak att säga om saken och det är: VAD FAN I HELVETE ÄR DET MED FOLK?!
Killarna i artikeln är alltså runt 20 år och har fortfarande inte växt ifrån fjortis-stadiet? Och ni kallar mig patetisk!
Hittills så har jag och många andra levt i villfarelsen att Johnnys bara existerade ner i de yngre åldrarna, runt 14-15. Men ack så fel vi hade.

"De kallar oss feminina bara för vi bryr oss om hur vi ser ut. Men på stan ser man hur tjejerna tittar på en. Det första de tittar på är håret. Sen tittar de längs benen och när de ser att man har tofsar där, då ler dom bara, säger Christofer."

Om jag såg en 20-åring på stan som hade tofsar på benen skulle jag också le. Eller, jag skulle skratta. Så. Jävla. Hårt. Dels för att jag inte gillar toffsar på benen, dels för att killen i fråga är 20 (!!!) år och dels för att man sällan ser så vilsna människor som efter 20 fyllda år fortfarande sysslar med fjortistrender.
Fy fan.

Over and out.

ironi och sarkasm

Klev nyss över 1000-strecket unika besökare bara idag, och det känns inte mer än rätt. You go girls and boois!
Kul att så många har någonting att säga om saken, och kul att så många verkligen engagerar sig i att kalla mig för "fet gubbe" och "avundsjuk kille" samt påstå att jag inte har något liv.

Felriktade felstavade förolämpningar gör mig så ledsen i ögat :(


Nej, men seriöst nu. Ska man förolämpa någon så att det verkligen känns så bör man iallafall säga något som stämmer överens med verkligheten, och inte bara den lilla bubbla som ni lever i.
En annan sak som ni verkar vara dåliga på att förstå är när någon driver med er. Helt enkelt att känna igen ironi och sarkasm. Hur svårt kan det vara att flytta ner blicken nån decimeter och FAKTISKT läsa det som står under bilden, eller kanske läsa namnet på den bilddagbok som har laddat upp bilden? Fast, man kanske inte ska förvänta sig så mycket när samma människor använder en massa retarderat felplacerade w:n och h:n i allt de skriver.

Well, hoppas att ni kommer fortsätta följa oss på vägen mot en pj-friare värld, Tack för den här gången!
Cha cha!

Btw, ni som känner fört kan bli medlemmar i den här alldeles ypperliga facebookgruppen:
http://www.facebook.com/group.php?gid=132996969898



   

This is not ok!

keep up the good work!


Droppar in för ett snabbt inlägg den här gången, statistiken går stadigt uppåt!
Keep up the good work kids, snart är Johnnys inte mer än en bortglömd skamfläck i den svenska ungdomskulturen.
Ses!



inte alla snoddar i håret


Cha Cha Sverige!
En sak som har blivit mer och mer tydligt under de senaste dagarna och som faktiskt är underhållande, är hur aggressiva de iq-befriade små liven kan bli. Man hinner knappt öppna käften förrän felstavade förolämpningar i alla dess former börjar regna över en. Ganska så intressant faktiskt, det visar ju bara hur mycket de tar åt sig.

En annan sak som framkommit under de senaste dagarna som också är ganska intressant och som verkligen bevisar min teori om att 90% av bilddagbokens användare har lägre iq än en påse bajs, är att nästan hälften av alla som kommenterat på bdb är små boois som säger saker i stil med "håller med dig, snoddar är så jävla snyggt". Vet inte riktigt vad man ska säga om dessa människor mer än att de borde gå och få synen testad, och jag tror att ni håller med mig när jag säger att allt antagligen inte står rätt till. De har nog inte alla hästar i hagen. Eller snoddar i håret, för den delen. If you know what i mean.

Men som vi sagt tidigare. Vi hindrar ingen från att vara Johnny. Absolut ingen. Det är erat (dåliga) val men räkna med att ni får skit för det. För klär man sig som en som blivit tappad som liten så får man räkna med en del reaktioner utifrån också.

Nej, det var nog allt för den här gången, skall återgå till hatmails-svarandet nu. Ses snart igen.

Hoj!

Ps. we're getting there!



en gris en ponny en partille-johhny


Ja som rubriken säger då, lite klämkäckt sådär! Kanske våran nya slogan? ;)

Nå, åter till verkligheten. Bilddagbokenkontot var iallafall en bra idé ur besökarsynpunkt då vi gick ifrån ett fåtal besökare till flera hundra på bara några timmar :) Bra att det finns fler som tycker som vi!

Å andra sidan så var det en hel del pj's och deras arga 95-flickvänner som skrev arga pm's och inlägg som gick ut på att vi bara var avundsjuka och att vi skulle låta folk vara klädda som de ville. Det är ju det här som är grejen, vi hindrar ingen från att vara Johnny. Pj är, och kommer förbli en frivillig stil. Dock inte sagt att man inte kan få skit för det.

Vårt samhälle är uppbyggt av normer, och vi som driver den här bloggen har en norm som säger att snoddar på benen är fel. 20kg vax i håret är fel. Rosa chinos är fel.

Vi vet att det är fler där ute som delar denna norm med oss och vi behöver i princip all hjälp vi kan få i denna kampen mot ungdomens förfall. Så tveka inte, sprid vårat ord vidare så får vi se vart detta leder oss!

Cha cha!

kampen fortsätter på bilddagboken

Cha cha!
Skaffade för någon dag sen ett konto på bilddagboken (Stoppabooisen) eftersom bdb helt enkelt is the place to be för alla Pj's och wannabes. Idén var att få lite reaktioner från dessa, och redan efter en dag så har trafiken här på bloggen ökat med över 1000% :) Vi är ju väldigt mån om att behålla alla läsare även i framtiden så ni som känner att 10 snoddar på vardera ben inte är något som tilltalar er kan ju kika in här lite mer regelbundet. Ni kan ju också följa bloggen via Bloglovin genom att trycka på knappen här intill, eller bevaka kontot på bilddagboken ifall det kommer nån mer rolig update där.

Det var allt för den här gången, vi ses snart :)

trenden från helvetet


håret är fortfarande aktuellt

Cha Cha Sverige!

Trenden (från helvetet?) fortsätter, håren blir galnare än någonsin och snoddarna kring benen blir allt fler i takt med att dagarna drar förbi!

Det är inget som undgått oss här på stoppabooisen.blogg.se och vid närmare eftertanke kan det inte ha undgått någon. De syns överallt, dessa valpar som tror att livet går ut på att ha det mest igelkottsliknande håret och flest snoddar kring benen.. + för mest färgglada gummibanden också, icke att förglömma ofc!
Allt för att se ut som den största nollan som nånsin gått i ett par skor. (Man behöver såklart inte hålla med om just detta, men ni framstår som klokare utifall ni gör det.)
Brunkräm och vax kan de inte leva utan och när det regnar blir deras liv till ett helvete,, håret blir förstås förstört av allt regn!

Och vid allt tal om att regnet förstör håret så kommer jag osökt att tänka på att det pågår lite av en regnperiod just nu i stora delar av Sverige. Man hör att dammar brister, brofästen lossnar, tunnlar översvämmas och överallt ser man bara regn.
Eller ja, man ser ju såklart folk som är ute trots att himlen öppnat sig totalt men ett folkslag vi inte kan se skymten av i regnet är, ja ni gissade rätt, booisen!
De lyser med sin frånvaro (eller ska vi säga att de får allt att lysa när de är frånvarande? bestäm själva) och ingenstans ser vi igelkottshår med allt för mycket vax eller byxor som sitter osmickrande med hjälp av gummisnoddar och personligen har jag börjat älska regn bara därför!
För min del kan de jämt få sitta inne och greja med sina vaxburkar och jämföra brunkrämer, jag saknar de inte ute på gatorna!

Det var nog allt jag ville säga er för tillfället och jag hoppas att folk snarast möjligt inser att detta inte alls är hippt eller snyggt någonstans!

? ;<



Fortsatt trevlig sommar och jag hoppas ni kikar in lite oftare!

RSS 2.0