en gris en ponny en partille-johhny


Ja som rubriken säger då, lite klämkäckt sådär! Kanske våran nya slogan? ;)

Nå, åter till verkligheten. Bilddagbokenkontot var iallafall en bra idé ur besökarsynpunkt då vi gick ifrån ett fåtal besökare till flera hundra på bara några timmar :) Bra att det finns fler som tycker som vi!

Å andra sidan så var det en hel del pj's och deras arga 95-flickvänner som skrev arga pm's och inlägg som gick ut på att vi bara var avundsjuka och att vi skulle låta folk vara klädda som de ville. Det är ju det här som är grejen, vi hindrar ingen från att vara Johnny. Pj är, och kommer förbli en frivillig stil. Dock inte sagt att man inte kan få skit för det.

Vårt samhälle är uppbyggt av normer, och vi som driver den här bloggen har en norm som säger att snoddar på benen är fel. 20kg vax i håret är fel. Rosa chinos är fel.

Vi vet att det är fler där ute som delar denna norm med oss och vi behöver i princip all hjälp vi kan få i denna kampen mot ungdomens förfall. Så tveka inte, sprid vårat ord vidare så får vi se vart detta leder oss!

Cha cha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men för helvete , låt dom va som dom vill , !!!

2009-07-22 @ 19:34:53
Postat av: hata pj !!

Fyfan va rätt du har !!! lämna syrrans snoddar hemma !!

2009-07-22 @ 23:46:48
Postat av: rebecaa

inget är fel,det är bara fel på alla andra som inte tillåter andra att ha som dom vill.

Jag har inget emot 17 toffsar och 20 kg wax,det kan ärligt talat se grymt bra ut!

2009-07-22 @ 23:51:39
URL: http://bararebeccaj.blogg.se/
Postat av: Martin

Det finns väl ingen vettig människa över 18 år som ser ut såhär? Inte om dom vill ha ett jobb iaf.

2009-07-22 @ 23:55:51
Postat av: Anton

Måste vara jävligt jobbigt och knulla med snoddar runt benen , Inte kunna få av sig byxorna: fast varför skulle en pj få fitta? haha

2009-07-23 @ 00:35:07
Postat av: Pute

king bloggen!!

2009-07-23 @ 00:37:30
Postat av: Anonym

Orka bry sig, ni är ju fan värre än dom. Ni har ju inget liv, ni gnäller ju bara på andra! -.- Antar att ni bara är avundsjuka på alla tjejer som dom får..

2009-07-23 @ 17:31:35
Postat av: linnea

man kan aldrig säga att någon inte har ett liv, för ALLA jävlar som lever har ett liv

stå på er. Ni är grymma

2009-07-23 @ 17:37:01
Postat av: Tina

Personligen tycker jag inte att det är särskilt snyggt med snoddar runt benen, men att starta en kampanj mot det är väl lite att ta i? Om man skulle ta bort allt som var fult så skulle ingenting utvecklas. Efter Partille-Johnnys så kanske det kommer något som är jättefint, som ingen hade tänkt på om det inte var för alla snoddar och allt vax?

Och att man får stå ut med att få skit för sina ben-snoddar är helt befängt. Att låta folk se ut som de vill inkluderar också att inte klanka ner på dem. Ni kan ju inte på fullaste allvar tro/tycka att "låta vara" endast innebär att man inte handgripligen sliter av deras snoddar?

2009-07-23 @ 17:37:08
URL: http://tinabergerus.blogg.se/
Postat av: Tina

Nej, det är ju precis det som är min poäng! Bara för att man sticker ut från normen så ska man inte behöva stå ut med att få en massa skit för det! Det är så onödigt att börja "bråka" om saker som inte har någon betydelse. Snoddar runt benen eller inte, spela roll!

Och ditt svar blir säkert "Jaaaa, men läs inte bloggen då, du bryr ju dig tydligen bla-bla-bla", men då har du återigen missat poängen, och mitt svar till det blir bara: whatever.

2009-07-23 @ 18:35:54
URL: http://tinabergerus.blogg.se/
Postat av: Amandaa

Seriöst. Jag förstår mig inte på det!? Att någon kan tycka det är snyggt för ett öre? Blivigt hjärrn-tvättad eller nått och vem är idioten som kom på hela grejen? ^o) någon vuxen borde ha ett snacka med hon/han.

Jag mår illa varje gång jag ser det! Ser hur "klär ut er" hur ni låter er själva förlöjas. '

Iallfall, det är skrämande när man ser en kille somklär sig med 30 HÅR-snoddar på varje vad, håret står ut som en igelkotte och det är kaldigt och fettigt han har kanske tillochmed brunkräm (trodde även detta vad saker som tjejer andvänder) och sedan får man veta åldern på killen så visar det sig att pojken är 18 år o.O seriösr :O

Jag säjer bara MOGNA ! okej att "fjortisar" håller på så här, ni vet hormoner och allt de där "grupp-trycket" been there done that. Men en artonårig pojke, ser ut som en liten fjortis och så vidare.

För att inte tala om glasögonen. "fängelse" är det det dom vill se ^o)

Bara för att nån rappare hade dom i sin musikvidio i hösdags och att dom var populära på 70-talet och att NÅGON BLOND kom på att sånt ska man ha (Y)

>D suck. jag säjer till er så är blinda och för en som är modiga nog att vara sig själv, VA DIG SJÄLV! ha din egen still, ta håret som DU vill ha det, inte bara för att tjejerna i 7b har det. utan för att du vill ha det och för att du tycker om det.

För att du ser att 1000 bilddagboks namn innehåller ett speciellt ord så behöver inte kopiera och göra sammma i erat.

Jag har några ord till er alla som misstycker: FUCK YOU :)



2009-07-23 @ 20:22:25
Postat av: Josephine

såg texten som " " skrev - "Orka bry sig, ni är ju fan värre än dom. Ni har ju inget liv, ni gnäller ju bara på andra! -.- Antar att ni bara är avundsjuka på alla tjejer som dom får.."



Jag tror inte att vi som är emot det är avundsjuka, dom som är avundsjuka är dom som försöker med misslyckas. Vi mår helt enkelt bara illa när vi ser er, och när vi ser vad som händer med sammhället.

Och tjejerna ni får är inget att vara avundsjuka på, små "söta" fjortisar som har en liter brunkräm i ansiktet och målar svarta streck på kinden och andvänder puchup-BH. Tjejjerna är fejk i högska grad! tar bort sminket ätt på en vanlig bh ojsan, är det samma person vi ser?

Men detta är fortfarande inte det värsta med tjejerna, det värsta är att dom går från kille till kille, vecka från vecka och ändå vill folk ha henne :S det skrämmer mig.

Hur många olika killar har en 14-årig tjej haft sex med?

svaret skrämmer mig när jag har att vissa försorar oskulder när dom är 11år... HALLÅ elva ?



som sakt- det finns ingenting att vara avundsjuk på. Man ska vara sig själv för alla andra är upptagna.!

2009-07-23 @ 20:29:51
Postat av: Mathias

HAHAHA, detta är ju bara barnsligt vem fan kom på att ha snoddar på vaderna? Och att killar går runt med brunkräm... för helvete det är ju sjukt, gå till stranden och få en riktigt färg istället för nån jävla kräm... Alla dagens ungdomar ser ju för fan exakt likadana ut ser ingen skillnad på dem ju.

Och små tjejer i 11-14 års åldern som bara öser på med smink är ju för fan inte klokt ser för jävligt ut. STOPPA DETTA!



GO STOPPABOOISEN!

2009-07-23 @ 21:58:22
Postat av: henke

på min tid stoppade vi in byxorna i strumporna...

2009-07-24 @ 02:46:07
Postat av: johan

låt oss va pjs , du e säkert en fet jävla bög som har nooooooooo life lixom vem fan bryr sig vad en bög som due tkr ;O?

2009-07-24 @ 21:43:56
Postat av: >> johan.

2009-07-24 @ 21:51:25
Postat av: >> johan.

Du tydligen.

2009-07-24 @ 21:51:57
Postat av: alicelis :)

får jag bara kommentera en liten grej :)

en gris, en ponny, en partille johhny.

D kom en av mina kompisar på ;o ;o ;o



nice :)

2009-07-24 @ 23:26:37
Postat av: klara.

Aså har dom sagt att ni nte får ha era jävla toffsar på benen elle ? nejj! erat val^^

men seriöst,, det ser fan förjävligt ut, okejj det är nte jag som har det och alltså nte jja som behöver skämmas... men man kan jju undra va de så små liven tänker med när de sätter TOFFSAR?! på BENEN ? :S

kan inte mer en hålla med er och eran blogg äger :D

2009-07-25 @ 15:32:29
Postat av: fanny

haha, älskar denna bloggen.

så jävla klockren :D

2009-07-25 @ 17:29:40
Postat av: Anonym

Den här bloggen är LÄTT den bästa jag läst på LÄNGE =) Älska att hata fjåårtiiwwsaar :D

2009-07-25 @ 19:45:18
Postat av: Julia

men lilla josephine...

"Men detta är fortfarande inte det värsta med tjejerna, det värsta är att dom går från kille till kille, vecka från vecka och ändå vill folk ha henne :S det skrämmer mig"



Genom att använda ren logik här, så kan man ju anta att tjejerna måste ligga med en kille varje gång de ligger runt (eftersom att vi pratar hetrosexuella relationer). Tänker man än mer logiskt förstår man då att lika många killar som tjejer måste ligga runt, vem skulle annars tjejerna ligga med. Min fråga lyder därav: varför är det tjejerna du hoppar på, varför är det dem du tycker att ingen borde vilja ha? Borde det inte vara lika åt båda hållen?



usch. Finns inget värre än folk som klagar på att tjejer gillar att ligga. Sex är bra, sex är skönt. Slappna av lite.

2009-07-26 @ 15:06:49
Postat av: Anonym

håller fullständig med hon där uppe , varför bara tracka ner på tjejerna? ;o



och måste säga att visst man får tycka som man vill men detta är väll lite överdrivet eller?:O

det är ju förfan inte ni som får skämmas om det nu är så förfärligt?! och om ni hatar det så? hur fan orkar ni lägga ner tid på det, det hjälper ingen.

tror bara att detta har motsatt effekt mot vad ni vill , dom kommer bara känna att dom ska vara ännu värre ! hahah , men lycka till med erat enormt viktiga arbete , det hjälper ju så MÅNGA ! folk svälter förfan där ute , gör nått som har betydelse istället!



2009-07-27 @ 22:03:00
Postat av: lalala :)

Men för helvete xD palla!

vilken diskussion för ingenting xD

Varför kan folk inte bara låta folk va xD



Jag klagar inte på eran blogg nu, för man får uttrycka sig fritt om en sån här sak.

Utan dom som säger åt er att ge fan i dom som har sånna där saker på benen xD



För det första varför läser dom denna bloggen om dom stör sej xD



För de andra dom gör ju exakt samma sak som de dom klagar på, dom klagar på hur folk är.



För de tredje slår jag vad om att dom säkert har klagat på nått dom inte tkr om nån gång xD



Å för de fjärde är jag inte bättre själv som klagar nu, men fatta vårt samhälle består av människor, människor har egen vilja, alltså kan man inte tycka om allt, för alla är olika, med olika smaker :) xD

2009-08-01 @ 03:23:51
Postat av: ..

hahaha så jävla klockren blogg! keep up the good work! really

2009-08-01 @ 03:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0