Whats up with the hair?

Cha Cha Sverige!

Antagligen så är det inte bara vi här på stoppabooisen.blogg.se som har uppmärksammat vilken väg modet bland landets tonårskillar sakta men säkert har börjat gå. Igelkottsfrisyrer med hundra kilo vax, brun utan sol, mascara och foundation. Eller varför inte dessa snoddar nere vid byxbenen som existerar i regnbågens alla färger?

Vi här på stoppabooisen.blogg.se är nog inte heller de enda som har börjat tröttna, eller rent ut sagt börjat störa sig på denna stilen som har växt fram och som har börjat synas mer och mer på diverse ungdomscommunitys.

Det finns redan en rad olika smeknamn (eller öknamn, depends) på dessa små liven. De kallar sig själva för boois, vi kallar dem för partille-johnnys eller bara fjortisar. (tipsa gärna om du känner till fler namn)

Vi tycker det är lite sorgligt att det har blivit som det har blivit, och vill därför med denna bloggen lyfta fram och kanske öppna ögonen hos fler på att denna stilen helt enkelt inte är okej.
Vi kommer inte att syssla med personangrepp men om just du känner dig träffad så kan du höra av dig, så plockar vi bort textstycket eller bilden som har gjort dig upprörd.


  
godkänt, eller ej?


Hoppas på framtida trevlig läsning,
Ses snart igen!


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/872100/stoppabooisen?claim=1">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0