svar på tal

Det är kul att se hur många som verkligen tror att vi är dead serious med den här bloggen. Fan, slappna av lite!


Postat av: filip
Varför använder ni er av ett så motsägelsefullt namn som "stoppaboisen" när ni "inte tänker hindra någon från att klä sig som dem vill" eller vad det nu var ni skrev?
Att klaga på något är synonymt med att säga att det är något fel med det eller att man inte vill ha det på ett visst sätt. Och det kan ni inte säga emot för om ni var tvunga att välja mellan 1. Johnny-stil eller 2. ingen Johnny-stil så hade ni tveklöst valt alternativ nummer två.
Alltså stämmer mina teorier om att total rensning av Johnnys är ert slutgiltiga mål.

Och var finner ni lockelsen i att varje dag klaga på hur andra ser ut? Håll det för er själv för ingen kommer ändra stil för att två anonyma personer sitter och skriver att det vissa har på sig är fult. Alla fjortisar/johnnys/pj vet att det finns folk som inte gillar hur dem klär sig och det är helt okej att ha åsikter om hur andra klär sig men då kan ni väl visa era ansikten i alla fall? Det är rätt patetiskt att sitta och klaga på andra bakom en datorskärm där ingen får reda på vem ni är.
Om ni visar era ansikten så hade jag respekterat er åsikt fullt ut även fast jag verkligen inte håller med er eller någonsin kommer göra det.

Jag hoppas att ni tog er tid att läsa min kommentar :)



Svaret:

Klart vi gör! Läser alla kommentarer vi får, bra som idiotiska. Gissa vilken kategori din faller under?

1.
Namnet:
Kort och gott eftersom det lockar fler läsare genom att irritera folk. Varför tror du Piratpartiet heter just så när de inte står för illegal fildelning? Pirater är ju folk som tar saker de inte har rätt till. Paraleller kan dras till oss och vårt val av namn.

2. Vad det innebär:
Haha, du kan ju inte vara seriös med det du skriver?  "om ni var tvunga att välja mellan 1. Johnny-stil eller 2. ingen Johnny-stil så hade ni tveklöst valt alternativ nummer två. Alltså stämmer mina teorier om att total rensning av Johnnys är ert slutgiltiga mål". Vet inte ens om det är värt att svara på det där. Tycker du att det är det minsta logiskt att resonera som du precis gjorde? Paraleller kan här dras till t ex insändare i tidningar, som oftast bara undertecknas med ett alias. Bara för att man inte helt lämnar ut sig själv betyder det inte att ens åsikt inte borde få framföras. Punkt.

3. Vårt utseende:
Detta har tagits upp förut, men jag tror att det tål att sägas igen.
Som du vet så får alla se ut som de vill, och vi hindrar ingen från att göra detta. Vi har all rätt i världen att skriva om vad vi tycker och tänker om detta modet, eftersom vi inte går på nån person eller människa alls, vi går på just stilen i fråga. Varför måste vi visa oss själva? Har vårt utseende någon betydelse för vad vi får och inte får tycka? Måste man vara snygg för att få kalla någon ful? Tänk på vad du skriver nästa gång.


Vi väntar ivrigt på folk som har bra och hållbara argument bakom sina påståenden och uttalanden, men ännu har vi inte stött på en endaste en.

Tack för oss.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Alla fjortisar borde avrättas!

2009-08-08 @ 18:47:25
Postat av: Prinsessan Achmed

Pew pew.

2009-08-08 @ 19:27:58
URL: http://kaxunge.blogg.se/
Postat av: gullan

jag tycker de e ganska kul läsa oseriösa bloggar, när folk tror det är på fullt allvar haha

2009-08-08 @ 19:32:15
URL: http://gullanone.bloggie.se
Postat av: saraa

HAHAHAHHAAHH !:D

fan ge oss en fanclubb ffs! (h)

2009-08-08 @ 22:49:08
Postat av: Annie

HAHAHA, den där "filip" tog detta döds-seriöst. OMG



"om ni var tvunga att välja mellan 1. Johnny-stil eller 2. ingen Johnny-stil så hade ni tveklöst valt alternativ nummer två. Alltså stämmer mina teorier om att total rensning av Johnnys är ert slutgiltiga mål".



Haha, han får det att låta som om ni ska spränga bort solsystemet eller något.

2009-08-09 @ 01:21:01
URL: http://gulipunans.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=sQVXrMRxaK8&feature=related



Ett måste för PJ, Booi och Fjortishatare!!

2009-08-09 @ 23:25:08
Postat av: random som älskar bloggen

den konstiga grejen med alla som säger "man får väll klä sig hur man vill" när det gäller pj, 99% av dom som säger det är också fjortisar, fattar inte hur dom kan säga så om dom ens inte gör det själva, skulle en kille som var i fokus ha nörd stilen , glasögon , flåttigt hår draget bakom öronen , byxorna upp till naveln och hängslen. Förmodligen skulle dom inte tycka den stilen är snygg eftersom dom nu tkr pj stilen är snygg. Så saken jag vill komma till är inte fan skulle dom försvara nörden och säga "man får klä sig hur man vill, sluta klaga på honom/henne", dom skulle förmodligen bara skrattat och skriva/säga hahaha fan vad ful du är. Allt jag hade och säga, tack för mig

2009-08-11 @ 02:38:32
Postat av: samma som ovan

Random, sjukt bra kommentar, du har så rätt!!



Keep going med denna blogg, så jäkla grym :D

2009-08-12 @ 18:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0