lite bilder

Länkning av oss på era bloggar / bdb's belönas som sagt med en länk, här kommer dagens :)

















borta i några dagar


Befunnit mig i hufvudstaden i några dagar utan internet, men är tillbaks nu iallafall. Har varit lite tomt på updates men ska återkomma med lite booi-bilder så fort jag kan. Låter det bra?

För övrigt så kan jag bara säga att det går bra nu!



går bättre än vi trodde


Dagens Hallelujah moment:



vi + korta shorts = falskt?


Tänkte för första gången leva upp till post-it lappen på headern och dissa någonting annat än bara fjortisar och boois.

Dagens ämne är alltså 1800-tals modet som visas på bild här nedanför.
Är det bara jag som tycker att korta shorts är något av det fulaste som finns? Jag vågar nästan påstå att de spelar i samma liga som snoddar och fjortisar. Det är verkligen någonting med dessa helvetets kreationer som får mig att vilja ta en k-pist och meja ner alla personer som ligger bakom dem.

Visst, i vår (kanske inte så) kära huvudstad där shortsen är mer vanliga kanske det är mer accepterat. Men när wannabe-bratsen i alla mindre städer får för sig att det skulle vara snyggt att ta på sig farfars gamla äppelknyckarbyxor känns det bara malplacerat och jävligt fult, vilket i sig gör det hela väldigt skrattretande.

Nej,
Korta shorts = stor diss.




lite hjälp på traven


Om ni precis som vi tycker att snoddarna inte är nånting annat än en idiotisk modefluga så kan ni lägga upp den här bilden på eran bdb / blogg. Om ni vill får ni också gärna länka till oss så att fler får upp ögonen.
Tack på förhand.


snoddarna är ett mysterium



Man kan undra vilka sjuka, fucked up ideal som egentligen ligger bakom den här stilen. Vad är det som får en hel generation tonåringar att sminka sig som porrstjärnor, trycka upp sina obefintliga tuttar samt tycka att det är snyggt att klä sig som idioter?

Den vanligaste förklaringen som jag stött på är att media ligger bakom de flesta destruktiva vanor som ungdomarna har snappat upp i dagens samhälle. Överdriven alkoholkonsumption samt mängder med smink får dem att känna sig mer vuxna, och som vilsen tonåring så vill man vara vuxen.

Men vart fan kommer snoddarna in i bilden? Vart fick de idén att sätta hårtillbehör på benen? Vad är egentligen poängen med att bära 30 snoddar på varje ben?

Har alltid tänkt att vi ska försöka få in er läsare lite mer i bloggen, så därför har jag nu ett uppdrag till er. Det går helt enkelt ut på ta reda på vad snoddarna är till för. Vad fyller de för funktion? Lämna erat svar i kommentarsrutan, bästa förklaringen vinner en länkning.

Svårare än så är det inte.

Peace!

"Nä, fjortisar är inte alls slampor!"




(Filmen kan innehålla stötande material.
)

Yeah.. Say that again?

dagens tips




Dagens tips: AlmigthyMalachi @ bdb.

Skriver om saker i tid och otid som han inte gillar, och gör det på ett klockrent sätt.

In och läs här!

facebook once again

Vi växer med stormsteg. Tack så mycket!

Stoppabooisen on Facebook

sminkade killar har blivit vardag


Halkade nyss in på Paow's blogg och fick se denna texten:

"Kom precis hem från stan, drog ju in för att möta upp Krille. Och han var osminkad, men lika fin endå :)"

Har varit mycket krillebooi nu på sistone men han är ett vinnande koncept så why not? Iallafall. Den citerade meningen är bara ett av alla tecken på att ungdomen snart är förlorad och att stilen har gått waaay to far. Att läsa "han" i samma mening som "osminkad" är fortfarande ovant för mina ögon och fångar min uppmärksamhet omedelbart. Kan jämföras med den känslan som jag får jag när någon har skrivet nåt galet eller kanske särskrivit - en känsla av att något av det jag nyss läste inte var riktigt riktigt rätt.

Många har frågat oss vad vi har tänkt göra åt saken, och ärligt talat så vet jag inte. Vi fortsätter blogga, fortsätter att växa på facebook (500 fans atm) och fortsätter att sprida vårat budskap på bilddagboken. Någon dag kommer förhoppningsvis alla dessa boois att växa upp och inse att världen är mycket mer än de tror. Att världen sträcker sig längre än till donken, och att det finns värre saker än att tvingas gå ofixad till skolan.

Allt vi kan göra är att hoppas att den dagen kommer snart.

Puss

off


Varit lite off i några dagar, hoppas det inte har varit allt för tråkigt utan oss :]
Är tillbaka imorn iallafall, på återseende!


nattliga funderingar



Boois boois boois.
Snyggt tycker några, stilen som gud glömde tycker vi. Åsikterna går minst sagt isär och frågorna är många.

Eftersom jag har svårt att sova tänkte jag besvara några frågor som vi fått under vår tid på bdb och i bloggvärlden:

Varför blir man booi? Varför hatar boois emos? Vem uppfann stilen? Varför driver ni den här bloggen?



Varför blir man booi?
Ja, anledningarna till varför folk blir just boois är nog lika många som det finns olika stilar som existerar där ute i världen. Klart är iallafall att ungdomar alltid har varit som gjorda för att ta till sig de mest konstiga av stilar. Varför de blir just boois hör nog till tiden, just för att det är populärt just nu. Men i grund och botten (gäller för alla stilar) så tror jag att det börjar med att någon vill vara alternativ och klär sig annorlunda, och att den senare växer till att bli en tillflyktsort för vilsna tonåringar. Som sagt så är stilen i fråga tidsstyrd beroende på vad som är inne just nu. För några år sedan hade vi emo-vågen, och nu är vi alltså inne i en pj-era.

Varför hatar emos boois?

Som ni kanske vet så hatar Boois och pjs i regel emos. Detta är ganska (väldigt) ironiskt och idiotiskt i sig då de i grund och botten är samma sak: Ungdomar som har flytt till en stil då de är osäkra på sig själva och sin identitet samt att de vill ha uppmärksamhet. Hilarious tycker vi, vardagsironi när den är som bäst.

Vem uppfann stilen?
För att svara på den här frågan så vet vi nog alla svaret: krillebooi. Vi kan kalla honom djävulen, eller så är han bara som vilken annan osäker tonåring som helst. Solklart är iallafall att han lade grunden till johnnyfrisyren a.k.a igelkotten, klädstilen samt att man som pj ska vara mån om hur man ser ut (även i sminkväg). Dock kan tilläggas att om inte han hade gjort det, så hade säkert någon annan. Så vi kanske inte ska lägga alltför mycket ansvar på stackarn.

Varför driver ni den här bloggen?
Det är ganska enkelt. Vi håller igång den här bloggen därför att vi ogillar hur denna johnnystil håller på att spåra ur, och för att den stör oss nåt så innerligt. Därmed inte sagt att vi hatar alla som har vax i håret. Vi tycker snarare att det är helt okej om man vill ha vax i håret. Det är också helt okej om man vill ha en eller två snoddar på byxbenet för att hålla det uppe. Fine. Men när man numera kan se små barn med hundratals snoddar kring benen/armarna, målade morrhår på kinderna och gud vet vad i ansiktet så är det inte roligt längre.

Hoppas iallafall att något av det här made any sense, då klockan börjar närma sig 04.30 och jag nästintill sover här framför datorn.

Det var allt jag hade att säga, until we meet again my friends!

cha cha


Som ni antagligen sett (speciellt efter vårt inlägg igår) så ska våran käre krillebooi byta stil. Han säger att han tröttnat på fjortis-stilen och vill göra något mer eget. Något mer eget. Hmm.. Var det inte så han sa sist också? Om booi-stilen? Att han bara gjorde något eget?

Vi här på stoppabooisen är iallafall väldigt nyfikna på hur denna s.k. "nya" stilen kommer att se ut. Kanske konverterar han till hip-hopare, rockare, eller rent ut sagt emo?

Vad det nu än blir för stil så ser vi gärna att den innefattar en snara kring halsen. På så vis kommer alla hans anhängare, fans och alla andra som är dumma nog att tro att de är unika när de ser ut som 100 000 andra att följa honom och sakta men säkert dö ut, och på så sätt göra samhället en stor stor tjänst.

Over and out.

r.i.p


Booisens grundare har lämnat oss. Han blev 19 år gammal.



här kommer lite bilder

För er som är nya här och som undrar vad boois / pj's egentligen är, presenterar vi här en kort genomgång av stilen som gud glömde:



















Så, är ni övertygade nu?

hallå där

Vi ser att ni kommer och kikar, så varför inte lämna ett litet spår efter er i kommentarsfältet? :]
Hjälp oss att förbättra bloggen och utveckla fler idéer, var med och bolla idéer ni har med oss :] berätta vad ni vill läsa om, vad ni vill ha mindre av, berätta för oss så vi kan göra det så bra som möjligt för
ER! :)

Kom igen nu pöjker och flicker, sätt fart!

fanbase

Fanbasen växer stadigt för var dag som går.

Gå med du också!

Stoppabooisen on Facebook

sightseeing



Dagens pj's in action utanför mcdonalds.


Den som gissar rätt på var den här bilden togs vinner en rosa brödrost i valfri färg. Deal?

mycket vill ha mer

Vårt besökarantal här på stoppabooisen.blogg.se är helt klart godkänt med tanke på hur kort tid vi faktiskt funnits. Men som man så ofta hör; mycket vill ha m e r..
Inte för att egoboosta oss själva, utan mer för att försöka rädda de som ännu räddas kan.
Jag menar, det är ju redan ute med dem som bara slänger ur sig glåpord vilt omkring sig som forntidens neandertalare, men de andra små osäkra stackarna som inte vet riktigt vad de ska tycka eller tänka, det är dem vi vill åt så länge det fortfarande finns en chans att rädda dem till ett hälsosammare liv!
Har ni några idéer på hur detta skulle kunna gå till? Nåt speciellt tips på hur vi lockar fler läsare hit?
Jag minns att min mamma alltid lockade med godis och kakor när jag var yngre, och det funkade jämt! Skulle det vara nåt kanske?
Typ; Join the good side!  ..we've got cookies : D
Eller känns det lite för mycket " ful-gubbe-vill-ta-på-småpojkar-och-flickor " ?
Ni gör såklart ett fantastiskt jobb genom att ni reklamar oss lite här och var men varför stanna när vi kan bli ännu större och ännu vassare? ;>

Lämna gärna en liten kommentar om ni har något bra tips på hur vi skulle kunna göra :)
Och lämna synpunkter på det vi gör och berätta vad ni vill läsa mer om och vad vi kan ändra på!

puss och nyp i rumpen tills vidare ;>

gör oss en tjänst

Well, skäms lite för det här, men det är iallafall nånting som ni inte kommer få se ofta på den här bloggen.
Reklam..

Går helt enkelt ut på att ni kan klicka er in och beställa hem ett comviq-kontantkort, helt gratis såklart. Gjorde det själv och det tog två dagar innan kortet landade i min brevlåda. Det finns egentligen ingen hake på det här, ni kan slänga kortet när ni väl fått det om ni vill. Kostar er som sagt ingenting. Skulle vara schysst ifall ni tog er tid.

Det var väl allt för den här gången. Ses snart med nya dissar!


det var bättre förr


När jag var yngre och gick i högstadiet var fjortis någonting man inte ville bli. Man såg ner på dessa små överpubertala monster som levde på smink, lättöl och alltför små bhar.

Idag är det annorlunda.

Låt oss nu smaka på ett uttryck för en sekund, ett uttryck som jag stött på en del gånger under min tid på bdb.

Wannabe fjortis.

Wannabe fjo.. Wait, what?!
Hur i hela hades kan man vilja se ut som en missbildad kassler med sminkade morrhår och pushup? När fan hände detta?

Nog för att man är osäker på sig själv i den ålden, men när man ser ut som man sminkat sig med hjälp av ögonbindel och paintballgevär så har det fan gått för långt.

Over and out




Det var bättre förr. Håller ni med?

vi drömmer oss bort

Läs först!

För alla er som inte förstår så symboliserar bilden en stil, INTE en person. Den är heller inget annat än ett dåligt skämt, så lev med det. Tack










Får väl skit för det här tids nog ändå, men jaja.

bilddagboken än en gång


Back on bdb!
Tredje gången gilt nurå, får se hur länge vi blir kvar :)

fanboys


Yes, hittade denna @ bdb:




Hittade bilden här

och här

och här


Så, tycker ni att vi förtjänar det så kan ni gärna följa deras exempel.
Som ni ser så belönas det med länkning folks

Natti!

liten ändring

I och med den "nya" headern så har vi  nu reserverat oss inför framtida eventuella ändringar i innehållet.
Så, bli inte rädda ifall det kommer upp dissar mot annat än boois i framtiden, vi gör det enbart för er skull. Blir nog tråkigt att bara läsa om pjs i längden, för att inte tala om hur svårt det blir för oss att hela tiden komma på nya idéer, haha.

Över och ut för den här gången

doomed


Armarna? Really?

We are doomed.



smink.


En sak som de flesta pj's har gemensamt med tjejer är smink.
Foundation, brunkräm och god knows what kletas varje morgon in i dessa små oskyldiga ansikten. Killar som tjejer.

Läste häromdagen att det öppnas skönhetskliniker varje vecka som inriktar sig enbart till män. Sure, visst, har man dålig hy så ska man inte behöva lida för detta. Men när jag läser att en stor del av dessa sysslar med läppförstoringar, botox och fan och hans moster så blir jag mest förbryllad, och lite ledsen i själen. Det har gått för långt.



Förebilder som krillebooi förstör hela tiden nya ungdomar genom att injicera restylane i sina läppar, samtidigt som förebilder som kissie, dessie och alla fjortisbloggare hela tiden ser till så att brunkrämsrands-generationen växer var dag. När fan blev det snyggt att se ut som en pigmentskadad hybrid mellan en igelkott och en anka? Som utöver denna smärre modemiss även bär snoddar på benen? När fan började tjejer tycka att brunkräm blev en viktig del i en killes utseende?

Fuck svininfluensan, vi har större problem att ta hand om. Boois.

Over and out

ny inriktning


Hej barn!
Har under de senaste dagarna funderat på att ändra inriktning på bloggen en aning. Kanske byta namn, och rikta in oss på att dissa fler än bara boois och pj's. Finns allt för många diss- och skvaller-bloggar där ute som skriver skit om kissie, dessie och paow (kan man skriva annat än skit?) och alla deras fjortisbråk, men personligen tycker jag inte att någon håller speciellt hög standard. Tycker det är dags för någon att ta tag i saken på allvar.

Men nu är det upp till er, skulle en sådan ändring vara uppskattad? Skulle ni fortsätta läsa? Lämna en kommentar, och fortsätt att tipsa om oss till era vänner, så ses vi snart.

Kanske i ny kostym, vem vet?


ansiktsboken

Stoppabooisen on Facebook


Thats right! Bli fans och sprid oss vidare!

vad händer?

Jag kan inte sluta tänka på att det känns som att vi står och trampar på samma ställe i våran kamp om att faktiskt få uttrycka våra åsikter utan att begränsas av inkompetent folk som inte har den blekaste aning om vad yttrandefrihet är och betyder..
Det känns som att hela bdb's adminkår är ett pack fyllt av boois/pj's/fjortisar/whatever som bara är ute efter att tysta folk som råkar vara annorlunda och gå emot den trend som faktiskt får folk att vilja kräkas!
Det börjar kännas lite som nazityskland under andra världskriget, de som inte håller med får smaka bly = i det här fallet anmälningar och avstängningar från bilddagboken aka hitlers home..

Skämt åsido, så farligt är det kanske inte men börjar bli riktigt trött på att inte få säga vad man vill eller tycka som man vill utan att hindras av muppar som påstår att de sköter sitt jobb men som inte undersöker saker och ting innan de trycker på delete!

But still, pj-stilen är fortfarande lika gräslig och det kan ju inget ändra på, hur många ggr de än tar bort oss från bdb eller försöker knäcka oss med halvtaskiga kommentarer som kräver endast halvhjärtade svar. Vi tycker som vi tycker! punktslut.

Hoppas ni är oss trogna och fortsätter läsa och sprida vårat namn så fler hittar hit till vår gemenskap :]



fortfarande inte okej :]

svar på tal - bilddagboken crew

Skrev tidigare idag ett fint litet mail till bdbcrew och frågade varför de ännu en gång raderat vårat konto, trots att vi inte gjort något fel. Fick nyss svar.

Så här löd det:


Hej!

Det är inte okej att driva ett konto för att hacka ner på andra, oavsett om det gäller en klädstil eller inte. Ni har skapat ett konto i syfte att värva medlemmar och länka till er blogg. Vi finner inte detta lämpligt då bilddagbokens syfte är att ni som användare ska dokumentera vad som hänt under dagen osv.

Vi tror att ni mycket väl förstår varför ett konto likt er inte är okej att driva via Bilddagboken.se

Tack för visad förståelse.

Med vänlig hälsning
Bilddagboken Crew



Mitt något osammanhängande snabbt ihopkrafsade svar:

Hej själv!

Måste bara börja med att skriva: Un-fucking-believeable.
Du visar redan i första meningen att du är alldeles för envis för att ens försöka förstå vad jag menade i brevet jag skrev imorse.

"Det är inte okej att driva ett konto för att hacka ner på andra, oavsett om det gäller en klädstil eller inte"

Som jag skrev (och har skrivit så många gånger förut) så hackar vi inte på någon fysisk varelse, vi hackar på mode. Du har alltså missat poängen totalt. Menmen, no worries, no worries at all. Ett litet fel kan väl alla göra, tänkte jag och fortsatte läsa.

Ack, så fel jag hade.

Du fortsätter ditt svar med att skriva att vi enbart använt vårat konto för att ragga läsare, och det stämmer TILL VISS DEL. Men inte helt. Precis som du säger så är bilddagboken ett sätt att dokumentera sina dagar, och det är precis vad vi har gjort. Läste ni ens igenom några av bildtexterna innan ni raderade hela skiten? Vart går gränsen mellan vad som är dokumentation och ej?

Och hur fan kan ni påstå att det vi skrev i bildtexterna var så långt ifrån vad som hände under våra dagar att det inte kunde räknas som en dokumentation och således förtjänade att bli raderad? Ni följer inte ens era egna regler!

Så som jag har tolkat saken, så går ni efter samma system som många andra har gjort i sina försök att kasta smuts på oss. Det går ut på att man måste lämna ut sig själv inför allmän beskådan innan man får säga vad man tycker. Och det tycker jag är in i helvete fel.

Tack själv.






arg

Bilddagboken borttagen igen.

VAD I HELVETE

svar på tal

Det är kul att se hur många som verkligen tror att vi är dead serious med den här bloggen. Fan, slappna av lite!


Postat av: filip
Varför använder ni er av ett så motsägelsefullt namn som "stoppaboisen" när ni "inte tänker hindra någon från att klä sig som dem vill" eller vad det nu var ni skrev?
Att klaga på något är synonymt med att säga att det är något fel med det eller att man inte vill ha det på ett visst sätt. Och det kan ni inte säga emot för om ni var tvunga att välja mellan 1. Johnny-stil eller 2. ingen Johnny-stil så hade ni tveklöst valt alternativ nummer två.
Alltså stämmer mina teorier om att total rensning av Johnnys är ert slutgiltiga mål.

Och var finner ni lockelsen i att varje dag klaga på hur andra ser ut? Håll det för er själv för ingen kommer ändra stil för att två anonyma personer sitter och skriver att det vissa har på sig är fult. Alla fjortisar/johnnys/pj vet att det finns folk som inte gillar hur dem klär sig och det är helt okej att ha åsikter om hur andra klär sig men då kan ni väl visa era ansikten i alla fall? Det är rätt patetiskt att sitta och klaga på andra bakom en datorskärm där ingen får reda på vem ni är.
Om ni visar era ansikten så hade jag respekterat er åsikt fullt ut även fast jag verkligen inte håller med er eller någonsin kommer göra det.

Jag hoppas att ni tog er tid att läsa min kommentar :)



Svaret:

Klart vi gör! Läser alla kommentarer vi får, bra som idiotiska. Gissa vilken kategori din faller under?

1.
Namnet:
Kort och gott eftersom det lockar fler läsare genom att irritera folk. Varför tror du Piratpartiet heter just så när de inte står för illegal fildelning? Pirater är ju folk som tar saker de inte har rätt till. Paraleller kan dras till oss och vårt val av namn.

2. Vad det innebär:
Haha, du kan ju inte vara seriös med det du skriver?  "om ni var tvunga att välja mellan 1. Johnny-stil eller 2. ingen Johnny-stil så hade ni tveklöst valt alternativ nummer två. Alltså stämmer mina teorier om att total rensning av Johnnys är ert slutgiltiga mål". Vet inte ens om det är värt att svara på det där. Tycker du att det är det minsta logiskt att resonera som du precis gjorde? Paraleller kan här dras till t ex insändare i tidningar, som oftast bara undertecknas med ett alias. Bara för att man inte helt lämnar ut sig själv betyder det inte att ens åsikt inte borde få framföras. Punkt.

3. Vårt utseende:
Detta har tagits upp förut, men jag tror att det tål att sägas igen.
Som du vet så får alla se ut som de vill, och vi hindrar ingen från att göra detta. Vi har all rätt i världen att skriva om vad vi tycker och tänker om detta modet, eftersom vi inte går på nån person eller människa alls, vi går på just stilen i fråga. Varför måste vi visa oss själva? Har vårt utseende någon betydelse för vad vi får och inte får tycka? Måste man vara snygg för att få kalla någon ful? Tänk på vad du skriver nästa gång.


Vi väntar ivrigt på folk som har bra och hållbara argument bakom sina påståenden och uttalanden, men ännu har vi inte stött på en endaste en.

Tack för oss.

frågestunden

Vafalls, ni är så dåliga på att skicka in frågor att frågestunden inte kan bli av.
Fy skäms på er :<

Har iallafall inte tid att skriva så långt nu, ville bara att ni skulle veta att vi fortfarande lever. Ett seriösare inlägg kommer inom en snar framtid, ni får helt enkelt hålla ut!

Hej så länge :]


evigt tjatande och frågestund

Jag vet att många av våra läsare tycker att vi upprepar oss mycket i bloggen och ja, det gör vi nog också.. Men, det är för att det tar lite lite längre tid för vissa att inse att våran avsikt med bloggen inte är att "utrota" alla pj's, utan uttrycka våra åsikter och väcka reaktioner och känslor hos de som läser! Vi önskar att vi kunde komma från det stadiet där det fortfarande finns folk som inte förstår det så att vi kan utveckla bloggen ännu mer och få folk att öppna ögonen som gud har vart så schysst att ge dem!
Nåja, vi på stoppabooisen.blogg.se är två personer, tjej och kille, som tröttnat rejält och skriver av oss i denna blogg. Om just det är något ni inte kan acceptera så får det stå för er men då är det här stället inte till för dig!

Med det sagt så vill jag välkomna nya läsare till en blogg som enligt oss själva är en av de mest läsvärda i cyberrymden just nu. Och sicken tur för er, för nu är det dags för en frågestund!
Fråga oss vad som helst och vi svarar så gott vi kan!
Ni har till imorgon kväll kl. 21.00 på er att fråga vad ni vill så svarar vi på de efter att vi slutat jobb och allt sånt vardagligt :]

stilen går utför


Dagarna går, fler och fler pj's syns på våra gator och stilen sprider sig som en löpeld bland ungdomarna ute i samhället. Såg häromdagen en tjej på bilddagboken som påstod att hon inte bara bär snoddar på benen, hon har dem på armarna också. Letade såklart efter bildbevis på denna styggelse, men olyckligtvis så hade hon inte lagt ut någon bild på detta. Eller, det var väl tur i oturen kanske jag ska säga, då jag besparas från många sömnlösa nätter framöver då jag hade tvingats se dessa (förmodligen) hemska bilderna så fort jag blundade. Nej, får helt enkelt hoppas att det hon sa inte var riktigt sant.

Tillbaka till verkligheten då.
Till våran stora glädje så visade sig vår lilla undersökning igår relativt lyckad. Svarsalternativet "Nej! Den dagen, den skammen" leder iallafall än så länge ganska stort vilket glädjer oss här på Stoppabooisen. Ungdomen är alltså inte helt förlorad ännu.

Dagens bild får bli något i stil med en bild vi hade förut; Har man med en katt, måste man ju också ha med en hund.
Enjoy.





Btw! Hjälp oss att stiga i rankningarna och på så vis sprida vårt budskap! Följ oss på Bloglovin' genom att trycka här: bloglovin

omröstning


Tänkte göra ett litet experiment och se hur vida utbredd pj-stilen är bland våra besökare här på bloggen.
Så, in och rösta nu!

webvoter-omröstning
Känner du någon som är pj?

JA, Har bara pj-vänner!
Ja, känner en eller två.
Ja. Känner väl några stycken.
Nej! Den dagen, den skammen
Nja, är osäker

Se resultat

back in business


Vi är på gång igen.
Har gjort en ny bilddagbok med samma namn, får se hur länge denna får vara kvar.
Alla 400 vänner och bevakare, kom tillbaka!

borttagen från bdb?


Ja, det ser alltså ut som att vårat konto blivit raderat från bdb. Har inte fått något mail om det men jag antar att bdb-crew kan göra vad de vill nuförtiden :] There goes våra 400 bevakare och tusentals kommentarer! Har iallafall skrivit ett mail till admin och klagat lite, får se vad som händer. Har inte så värst höga förhoppningar iallafall. Hoppas att ni fortsätter länka och reklama oss, eftersom det nu behövs mer än någonsin. Ska så fort som möjligt försöka få upp ett nytt konto på bdb iallafall, så håll utkik där.
Det var väl allt för den här gången,
Peace!


RSS 2.0