back in business


Vi är på gång igen.
Har gjort en ny bilddagbok med samma namn, får se hur länge denna får vara kvar.
Alla 400 vänner och bevakare, kom tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Gustaf

Motståndarblogg mot er? Kolla in pjbloggen.blogg.se

Dom e patetiska!

2009-08-01 @ 22:35:00
Postat av: Anonym

jag har ett önskemål för eran blogg :) skulle vilja se fler bilder på andra exempel än gummisnoddar på benen på pj's!

Nice blogg btw!

2009-08-02 @ 02:06:21
Postat av: Alex

Lycka till fyfan vad gummisnoddar på brallorna är fult!

2009-08-02 @ 20:44:18
Postat av: Siimon

Fyfan va lite fritid ni har! Helt insane att ni inte har något bättre för er fordonsbarn :D

2009-08-02 @ 22:43:44
Postat av: ta

Som vissa skriver att ''vi'' är avendsjuka på hur dom ser ut med sitt spretiga hår och sina totteband på benen så håller jag inte riktigt med, ifall om vi hade varit avendsjuka hade vi inte börjat starta bloggar om detta och sagt vad vi tyckte om det här ämnet, jag tror dom flesta av oss hade blivit sådana här själv, för det är ju inte så svårt att bli det menar jag. Totte band på benen och vax i håret och låna syrrans smink bara? Det roliga är att ni tar åt er så himla mycket. För det är snarare ni som är avendsjuka, det är ni som lägger till ''fejk produkter'' i huvudet på er själva, om ni hade varit nöjda med er själva hade ni aldrig satt på sånt skit i huvudet. Vi tycker bara att det är synd att dagens ungdomar börjar förvandla sig själva till såkallade ''monsterfejs''

Varje dag när jag går på stan får jag alltid se dom någonstans runt mig i min närhet, jag ser tjejer som har så mycket mascara att ögonfransarna klibbar ihop sig, så mycket brunkräm/fundation/brun utan sol i huvudet att det blänker riktigt från näsan på dom, så mycket pusch-up att deras muskler i brösten inte orkar hålla sig uppe själva och kan orsaka att brösten hänger eller det blir ''hängpattar'' när ni blir äldre. Ni förstör er själva människor! Ni kanske tycker att ni blir snygga för stunden men när ni blir äldre inser ni hur mycket ni förstör/förstört för er själva. Och ni killar, ni vill vara ''snygga'' för dessa tjejer eftersom dom är så lätta att få, bara för att det krävs att vara snygg framför dom, det är därför ni kör med PJ-style och brunkräms skit i huvudet, sen har ni dom pangbom i sängen. sen sticker ni till en annan och tjejen du hade innan förföljer dig eftersom hon blev ''störtkär'' första gången hon såg dig.

sen går det runt i cirklar. Dom flesta fjortisarna ligger på åldern mellean 14-16, och vissa kan också vara i åldern 12-13?! Jag förstår mig inte på dagens samhälle. Det är fan synd om dom och deras föräldrar men tänker mest på hur ledsna deras föräldrar blir när dom bara ser brunkräm i ansiktet på dom, och inte deras underbara dotter eller son som har sina fina naturliga blåa ögon och inte några fejk-linser, och dom gulliga fräknarna som dom har på näsan. Okej, kanske inte lät så bra men det är faktiskt så föräldrarna ser på oss!

Jag tycker att det är okej med killar som har vax i håret men inte allt annat skit.

Jag tycker det är okej med tjejer som har lagom mascara och kanske lite rouge på kinderna men nt allt annat klet.

och det med att ni dricker/röker/snusar är fan löjligt, ni har inte ens fyllt 18 än?

undra hur missbildade ni kommer va i 40-50 års åldern igentligen?

det var min åsikt, tack för mig! :)

2009-08-03 @ 01:38:28
Postat av: julia

http://boois.blogg.se/

Ändå lite värt. Det bästa är videoblogginläggen!

2009-08-03 @ 14:03:01
Postat av: jojji

ta:



du har det bästa argumentet någonsin om fjortisar och PJ:s :P men du glömde en sak, de tjejerna som är lätta att få i säng, de tror att alla killar kommer gilla dem för det, men det är så jävla äckligt när man är 15 år och har knullat mer än 20pers. och sen att de får ett slappt underliv hjälper dem inte så speciellt mycket.

2009-08-03 @ 14:33:27
Postat av: !:D

TA!...fy fan vad fint argument! pleas lägg upp det ngnstans we need ppl like you!

2009-08-04 @ 03:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0